Web Analytics
scris duminică, 16.06.2024

Doi copii au ajuns la spital după ce au intrat în lac să recupereze o jucărie

Doi băieţi, ambii în vârstă de 14 ani, au ajuns la spital, sâmbătă seara, după ce au intrat în apa unui lac din municipiul Sibiu pentru a recupera o jucărie. Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat că unul prezintă hipotermie şi dispnee, iar celălalt un atac de panică.

Doi copii au ajuns la spital după ce au intrat în lac să recupereze o jucărie

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, reprezentanţii instituţiei au intervenit de urgenţă pe Calea Poplacii la ieşire din municipiu, în zona unui lac, pentru a acorda îngrijiri medicale pentru doi minori care au intrat în apă pentru a recupera o jucărie. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic. Cei doi copii erau ieșiți din apă în momentul sosirii echipajelor medicale. Un băiat în vârstă de 14 ani „prezenta hipotermie și dispnee, acesta a primit îngrijii medicale și este transportat la CPU Luther.” Cel de-al doilea copil, un băiat în vârstă de 14 ani a suferit un atac de panică și este transportat tot la CPU Luther.

Citește și: Cinci bărbați s-au intoxicat la o fermă din Argeș. 50 de oi au murit

„Cei doi copii erau ieşiţi din apă în momentul sosirii echipajelor medicale. Un băiat în vârstă de 14 ani prezenta hipotermie şi dispnee, acesta a primit îngrijri medicale şi este transportat la Compartimentul de Primire Urgenţe Luther. Cel de-al doilea copil, un băiat în vârstă de 14 ani, a suferit un atac de panică şi este transportat tot la CPU Luther”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită