Web Analytics

Document/Dr. Trăilă: Personalul medical refuză îmbolnăvirea în masă a populației din Mioveni precum și propria contaminare”

de | 27.03.2020 22:44 | Actualitate

Am citit conținutul unui document de natură să îngrijoreze prin gravitatea informațiilor furnizate. Este redactat astăzi, 27 Martie, și semnat de dr Horia Trăilă, directorul Spitalului Orășenesc Mioveni. El este  adresat deopotrivă Consiliului Local Mioveni și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), al cărui președinte e prefectul Emanuel Soare și vicepreședinte dr. Dan Manu, președintele Consiliului Județean. Dr. Horia Trăilă spune, negru pe alb, cităm: “Vă anunțăm că tot personalul medical din spital refuză să participe la îmbolnăvirea în masă a populației orașului Mioveni și la propria lor contaminare”. Documentul plasează practic în impas decizia CJSU prin care Spitalul Mioveni a fost dedicat tratării bolnavilor de Covid 19 din județul Argeș. ( G.G)

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Deci nenea asta e ăla de ia șpăgile pt angajări ori primarul PSD-ist?Dar de incitat sa nu va respectați jurământul de medic,cine o face,tot PSD?Cu toată criza am auzit că ar fi ajuns pe la 10.000€ șpaga la angajare și că doar daca ai pile tari și cunoști și meserie nu ar fi nevoie sa dai nimic.Caz greu….Nu mă mir că refuzați,pt că știți că nu aveți cu cine face.
    Hai ,valea cu toții că găsim noi alții care să îngrijească infectații cu Covid in spitalul ala.Sa vad de unde va mai scoateți „investiția”…Baaa îmbuibaților !E bunul Statului nu al vostru !Și daca era privat ,in Starea de urgență nu se discuta deciziile,nu se negociază șpăgile,ca la voi la PSD….PUSCARIAAAA !! Voi mergeti și lucrați la Colibași,că au și aia „uniforme” frumoase !