Web Analytics

Doar 3000 de argeșeni la mitingul PSD. Ducele de Albota: „Atâţia bani, atâta peşte”

de | 8.06.2018 08:30 | Actualitate

ducele

După ce președintele PSD Argeș, Șerban Valeca, a avansat numărul de 3000 de participanți la mitingul PSD de sâmbătă, de la București, „ducele” de Albota, Ion Dumitru, președintele Asociației Comunelor din Argeș confirmă cifrele.

„Din Olt vor veni 10.000 de oameni, din Argeș, cca. 3000. Atâţia bani, atâta peşte”, a declarat, contactat de Jurnal de Argeș, Ion Dumitru.

„De foarte mult timp se distrează lumea cu noi”

Primarul comunei Albota explică ce mobilizare s-a făcut la nivelul comunei pe care o păstorește și de ce, în viziunea sa, mitingul trebuia organizat mult mai devreme.

„Nu pot să spun care comună s-a mobilizat mai bine, nu știu, pentru că n-am fost unul dintre organizatori. La Albota am 50 de oameni, am autobuz, l-am plătit. Mă duc din proprie inițiativă, adică trimit oameni din proprie inițiativă, trimit oameni să se vadă la nivel național că nu haștag și #rezist înseamnă România. România mai înseamnă și altceva. Nu mă duc să protestez împotriva lui Kovesi, pentru susținerea doamnei Dăncilă… Doamna este susținută de parlament, eu mă duc să demonstrez că nu cei care ies pe bani în stradă reprezintă România, mai suntem și noi.

Mitingul se justifică, iar dacă era mai devreme, era mult mai bine, pentru că de foarte mult timp se distrează lumea cu noi, cu țara asta… Şi președintele, și chitaristul ăsta de Orban. Nu mai vorbesc că fac și mitinguri. Ei au făcut mitinguri neautorizate, la care a participat și președintele țării, la care a participat și acest Orban”, a mai declarat, pentru Jurnal de Argeş, „ducele” de Albota.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii