Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

DNA cere ridicarea imunității parlamentare a deputatului PNL Nelu Tătaru pentru percheziție

Direcția Națională Anticorupție a transmis procurorului general cererea de ridicare a imunității parlamentare a deputatului PNL Nelu Tătaru în vederea efectuării percheziției informatice și imobiliare.

DNA cere ridicarea imunității parlamentare a deputatului PNL Nelu Tătaru pentru percheziție

Citește și Accident la Mioveni, cu patru victime. Doi minori preluați de SMURD

“(…) procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al P.Î.C.C.J. referatul și copia dosarului penal (10 volume) întocmite de procurorul din cadrul Serviciul Teritorial Iași, pentru a fi înaintate ministrului Justiției, astfel încât acesta să solicite Camerei Deputaților, în baza art. 72 din Constituția României, art. 23 alin. (1) și art. 24 din Legea nr. 96 , republicată din 21 aprilie 2006 privind Statutul deputaților și al senatorilor, art. 223 alin. (1) și (2) din Regulamentul Camerei Deputaților, aprobat prin Hotărârea Camerei Deputaților nr.8/1994, cu modificările ulterioare, încuviințarea percheziției informatice și domiciliare”, potrivit unui comunicat de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...