Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

Dirijorul Andrei Tudor, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Filarmonica Pitești continuă și anul acesta proiectul „Conferințele Filarmonicii Pitești”. Vineri, 27 septembrie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, în prima ediție din noua stagiune a conferințelor-recital ale Filarmonicii Pitești, invitatul moderatorului Mădălin Voicu Jr. este dirijorul Andrei Tudor.

Dirijorul Andrei Tudor, invitat la Conferințele Filarmonicii Pitești

Declarat, în 1999, cel mai tânăr concurent la secţiunea creaţie a Festivalului de la Mamaia, Andrei Tudor a desluşit tainele compoziţiei încă din liceu colaborând, ca pianist, în diverse formule. Compozitor, aranjor, orchestrator, are în palmares numeroase trofee şi premii la festivalurile de gen. A compus şlagăre ale muzicii pop româneşti interpretate de Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Luminiţa Anghel, Mihail Trăistariu, Dragoş Chircu, Vlad Miriţă ş.a.   

Citește și Biserica Ortodoxă aniversează 17 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel

Mădălin Voicu Jr este pianist de succes, cu multe concerte si recitaluri în țară și în străinătate. Este și pianist corepetitor la Opera Națională București (direcția de balet). Se naște într-o familie de muzicieni, bunicul său fiind celebrul violonist Ion Voicu. Biletele pot fi procurate de la casa de bilete a instituției și de pe www.bilete.ro, prețul unuia este 10 lei. Abonații Filarmonicii Pitești își păstrează locurile.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...