Web Analytics

Directorul Spitalului Judeţean aduce mulţumiri unui om de afaceri pentru sponsorizări

de | 9.02.2017 12:54 | Actualitate

5 aureliangheorgheExemplu pentru oamenii de afaceri din judeţul Argeş! Florin Păcioianu a făcut mai multe sponsorizări pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Omul de afaceri argeşean nu a putut rămâne indiferent la nevoile celei mai mari unităţi medicale din Piteşti şi a ajutat-o cu reabilitarea unor spaţii şi cu dotarea unor bunuri de strictă necesitate.

Pentru gestul de toată admiraţia al omului de afaceri, cadrele medicale şi conducerea Spitalului Judeţean Piteşti îi mulţumeşte public lui Florin Păcioianu pentru sponsorizările oferite unităţii. Același om de afaceri a reabilitat anul trecut, pe cheltuiala sa, și un întreg salon la Spitalul de Pediatrie. 

„Cadrele medicale şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti ţin să mulţumească omului de afaceri Florin Păcioianu pentru sponsorizarea oferită unităţii noastre, constând în:
– reabilitarea unor spaţii din secţia Infecţioase Adulţi (zugrăvire spaţii şi înlocuire ferestre);
– dotarea cu 44 saltele, 44 plăci de pal pentru paturi, 10 huse impermeabile;
– înlocuirea unor instalaţii sanitare;
– dotarea cu ustensile de curăţenie şi soluţii pentru curăţenie;
– dotarea cu dulapuri compartimentate pentru lenjerii, ustensile de curăţenie, soluţii pentru secţia Infecţioase copii;
– dotarea cu 4 paturi electrice ultramoderne, 2 saltele, 6 tensiometre pentru secţia Neurologie, precum şi un UPS necesar bunei funcţionări a Computerului Tomograf al unităţii.
Având în vedere cele de mai sus, vă rugăm să aveţi amabilitatea de a insera în paginile publicaţiei dumneavoastră mesajul nostru de mulţumire.
Vă mulţumim!
Cu deosebită stimă,
Manager, ing. Gheorghe Aurelian”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii