Web Analytics

Directorul de la CSM Pitești s-a pensionat

de | 19.03.2019 11:57 | Actualitate

 

Gheorghe Dinu, directorul de la Clubul Sportiv Municipal Pitești (foto stânga) s-a pensionat la limită de vârstă. Dinu a împlinit ieri 65 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere la Ramada Pitești. Au fost alături de domnia sa primarul Cornel Ionică, subprefectul Adrian Bughiu, primarul Ion Georgescu de la Mioveni, antrenori, sportivi și colaboratori.

Gheorghe Dinu: ”Vă mulțumesc din suflet celor care ați ales să fiți alături de mine și vă doresc multă sănătate și succes în activitatea dvs. Eu toată viața am avut-o orientată pe trei direcții și anume pregătirea profesională permanentă, viața de familie și locul de muncă. Pot spune că sunt mulțumit de ceea ce am reușit, dar conștient că era loc și de mai bine”.

Demn de reținut că Dinu a făcut cerere către Ministerul Sportului să continue în funcția de director la CSM Pitești conform legii, însă până în momentul de față nu a primit niciun răspuns. Este știu faptul că acesta poate conduce clubul încă 3 ani de zile, dar numai cu acceptul ministrului Sportului.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii