Web Analytics

Directorul Armand Chiriloiu şi soţia sa au Covid

de | 9.12.2020 13:43 | Actualitate, Dezvăluiri

# La Direcția Silvică Argeș se testează tot personal
    Vineri, 4 decembrie, șeful Direcției Silvice Argeș, Armand Chiriloiu, și soția sa, Alina Chiriloiu, angajată a Ocolului Silvic Pitești, au fost confirmați pozitiv la testul Covid efectuat la o clinică din București. Ca atare, cei doi sunt în carantină 14 zile. Deși nu a fost declarat niciun alt angajat ca fiind contact direct, în următoarea perioadă se va face o testare a personalului DS Argeș.
     „S-au luat măsuri de dezinfecție. În principiu, am vorbit cu firma cu care avem contractul de sănătate și securitate în muncă și o să facem o testare a personalului Direcției Silvice Argeș. Toată lumea poartă mască, toată lumea stă la distanță, contact direct nu putem spune că am fi vreunul dintre noi cu dânsul (cu Armand Chiriloiu), dar preventiv am zis să facem câte un test”, ne-a declarat directorul tehnic al DS Argeș, Cătălin Podea.
     „Doamna este în concediu medical acasă, până să aibă simptomele astea a ieșit pozitivă, nu a mai venit la serviciu. Mai avem pe cineva din teren, un șef de district, care nu a mai venit de o lună la Ocol. La noi, în fiecare dimineață se ia temperatura, avem la fiecare etaj dezinfectant, se poartă mască” – ne-a spus și șeful Alinei Chirilou, șeful Ocolului Silvic Pitești, Sorin Balaș.
Citește și Cine e Tavi Chiriţescu – dezvoltatorul imobiliar împrumutat de Armand Chiriloiu / Legăturile şefului de la Silvic cu firma care construieşte frenetic vile în Pădurea Trivale
Citește și Raportul Corpului de Control o desfiinţează pe soţia şefului de la Silvic / Mii de kilometri nejustificaţi, făcuţi de Alina Chiriloiu cu maşina Direcţiei Silvice

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii