Web Analytics
scris duminică, 25.08.2024

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin

Timp de 4 zile, la Pitești Arena au jucat cele mai bune echipe ale handbalului românesc.
Duminică, Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin, după victoria 37-29 cu Minaur Baia Mare.

Dinamo a câștigat Supercupa României la handbal masculin

Citește și CSM București a câștigat Supercupa României la handbal feminin

„Ne-am bucurat de prezența la meci a lui Mihai-Alexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Prim-Ministrului României, cel care a apreciat condițiile la standarde internaționale de la Pitești Arena.
Împreună am premiat performerii Supercupei. (…) Felicitări tuturor celor care au pus umărul la această reușită, de la reprezentanții federației, până la colegii de la sală!

Vom continua să aducem la Pitești Arena cele mai importante întreceri naționale și internaționale!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Reamintim că încă de joi, 22 august, Sala Polivalentă Pitești Arena a găzduit cea mai importantă competiție handbalistică din România, care a pus în joc Supercupa.

Au participat CSM București (handbal feminin), CS Rapid București (handbal feminin), CS Gloria Bistrița (handbal feminin), HC Dunărea Brăila (handbal feminin), CS Dinamo București (handbal masculin), CSM Constanța (handbal masculin), CSM Baia Mare (handbal masculin) și AHC Potaissa Turda (handbal masculin).

Foto: Cristian Gentea Facebook

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...