Web Analytics

Şi Dică vrea să îşi facă bloc în Piteşti

de | 27.06.2019 13:45 | Culise

Febra investițiilor imobiliare la Pitești l-a atins și pe Nicolae Dică, antrenorul FC Argeș. Mai nou, acesta vrea să ridice un bloc de locuințe pe strada Gârlei, aproape de terenul unde și omul de afaceri Ion Brănescu vrea să construiască un imobil. Problema legată de investiția lui Dică este că terenul pe care se dorește a fi construit blocul este unul foarte mic, de mai puțin de 300 metri pătrați. Motiv pentru care sunt consilieri locali care se opun proiectului, în timp ce alții fac lobby ca să treacă, motivând că e vorba de… Dică, un nume cunoscut în fotbalul românesc. Însă ce legătură are faima fotbalistică cu respectarea normelor legale privind investițiile imobiliare?
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. „Şi Dică vrea să îşi facă bloc în Piteşti.”
    Care-i problema ? Daca eu nu pot, sa-i pun frane celui care poate ?!

  2. De ce este așa de generoasa Primaria Pitesti sa dea aprobări de construcție in zonele centrale ale Piteștiului?
    Primăria ar trebui sa-i întrebe pe cei care locuiesc in apropiere daca sint de acord ca spațiul de joaca pentru copii sau spațiul verde sa le fie luat pentru ca un dezvoltator cu , ,influența “ sa construiască pe verticala pentru a face si mai multi bani.
    Primăria sa dea aprobări de noi blocuri la marginea orașelor unde nu sint nici case si nici blocuri si care trebuie sa-i despăgubească pe propietarii terenurilor respective.
    Nu știu daca dr.Eremia a avut suport din partea populației…așa cum ar fi meritat, dar ma îndoiesc ,avind in vedere ca mentalitatea argeșenilor este ,,nu vreau sa ma pun rău “ cu oamenii cu influența …