Web Analytics
scris sâmbătă, 10.08.2024

Dică, înaintea meciului cu CSM Focșani: „Vreau mai mult”

Antrenorul Nicolae Dică a prefațat vineri, 9 august, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Pitești Arena, meciul echipei Campionii FC Argeș cu CSM Focșani, din etapa a doua a noului sezon de Liga a II-a. Partida este programată luni, 12 august, de la ora 17, pe stadionul Orășenesc din Mioveni.

Dică, înaintea meciului cu CSM Focșani: „Vreau mai mult”

Citește și: Claudiu Cojocaru: „La CS Mioveni nu avem cum să atacăm promovarea. E un an puţin mai greu”

În prima etapă, vrâncenii, nou promovați, au învins Muscelul cu 2-0, iar miercuri au obținut calificare în Cupa României după ce au învins pe Odorheiul Secuiesc cu 1-0.

Ne-așteaptă o partidă grea, cum consider că sunt toate partidele din acest an competițional” – a pus răul înainte antrenorul alb-violeților. „Nu sunt mulțumit de ceea ce am arătat la meciul cu Steaua. Trebuie mai mult curaj de la jucătorii mei, personalitate mai multă, pentru că sunt jucători cu experiență și vreau mai mult; mai ales în ultimii 25 de metri trebuie să facem diferența acolo, să avem reușite, să avem realizări.

Lucrăm la asta, dar avem nevoie de timp. Sunt 12 jucători noi în lot, avem și foarte mulți tineri și trebuie să avem răbdare cu ei. (…) Era clar că nu puteam să arătăm în prima etapă foarte bine. (…) La meciul cu Focșani trebuie să arătăm mai bine ca la meciul cu Steaua” – a declarat Dică într-o transmisie live a clubului în mediul online.

Antrenorul le-a spus elevilor săi că trebuie să înceapă bine acest campionat. „Nu trebuie să intrăm pe teren cu gândul că suntem FC Argeș, că avem echipamentul frumos, că vine lumea la stadion, trebuie să avem atitudine bună la fiecare joc și doar așa putem să câștigăm, să fim o echipă” – a mai punctat Nicolae Dică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...