Web Analytics
scris sâmbătă, 24.08.2024

Dică, înaintea meciului cu Csikszereda: „I-am montat pe băieți”

La conferința de presă premergătoare meciului Campionii FC Argeș – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, din etapa a patra a ligii secunde, desfășurată vineri, 23 august, la Pitești Arena, a participat antrenorul Nicolae Dică și jucătorul Yanis Pîrvu.

Dică, înaintea meciului cu Csikszereda: „I-am montat pe băieți”

Citește și: Ce cotă are FC Argeș la pariuri în meciul cu AFK Csikszereda

De la bun început, Dică a spus că meciul programat luni, 26 august, de la ora 17, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, va fi greu.

Ne așteaptă o partidă foarte grea cu cea mai în formă echipă din acest început de campionat; au nouă puncte din nouă. E o echipă foarte bună, cu fotbaliști care joacă de mult timp împreună. Această echipă s-a făcut în trei-patru ani.

Au adus acum, în vară, doi-trei jucători noi. Și aici mă refer și la atacantul Dolny, adus din Slovacia; a marcat în ultimii doi ani 40 de goluri. Un jucător important pentru ei, s-a impus, a reușit să marcheze trei goluri în acest început de campionat.

E o echipă care joacă un fotbal ofensiv, căreia îi place să aibă posesia mingii. Defensiv, e o echipă agresivă; face presing sus. Noi trebuie să fim pregătiți să facem un joc foarte bun defensiv, cât și ofensiv, ca să reușim un rezultat pozitiv – a declarat antrenorul echipei alb-violete.

Citește și: Viorel Tudose: „Nu mai rămân la FC Argeş decât ca acţionar majoritar, dacă nu, nu!”

Dică a afirmat că elevii săi nu formează încă o echipă omogenă, nici n-avea cum într-o lună și jumătate de pregătire. „Dar am încredere în băieții mei, sunt și jucători cu experiență printre ei și încercăm să devenim cât mai omogeni, să arătăm cât mai bine, cât mai repede” – a adăugat el.

Întrebat dacă îî va fi greu, după înfrângerea Argeșului la Oradea, din etapa trecută, să-i remonteze psihic pe jucători, Dică a răspuns. „I-am montat pe băieți. De a doua zi am început să pregătim meciul cu Csikszereda. Așa cum am mai spus-o, eu nu sunt genul de antrenor care după înfrângeri să fac înmormântare, iar după victorii să facem nuntă și botez. I-am motivat pe băieți, am încredere în ei că putem face lucruri frumoase împreună”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...