Web Analytics

„Dică a vrut să mai plece odată. Nu era o relaţie tocmai ok cu Vasile Popa şi Jean Barbu”

de | 10.10.2019 13:30 | Sport

# Spune Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Argeş

Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la începutul acestei săptămâni la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii Răzvan Stanca şi preparatorul fizic Dan Didiţă. De pregătirea echipei se va ocupa provizoriu Valentin Năstase, fostul mare jucător al echipei FC Argeș, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică.
Schimbările drastice făcute, inspirat sau mai puțin inspirat, în rândul angajaților clubului, de la antrenori și până la jucători, i-au adus antipatie în rândul vechilor colaboratori de la FC Argeș, iar apoi rezultatele mai puțin satisfăcătoare au dus la reacția suporterilor, care a fost una vehementă, cerându-i demisia. Acestea par cele mai serioase motive pentru care Nicu Dică a decis să părăsească echipa, în condițiile în care de unul singur și-a făcut lotul de jucători.
Iată cum explică Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș, situația creată prin demisia lui Dică.

„Dacă nu jucăm nimic-nimic… Să te bată Timișoara cu 3-0, să nu ai nicio ocazie de gol…”

Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș: ”Nicolae Dică și-a manifestat dorința să rezilieze contractul, să-și dea demisia. Eu nu sunt ipocrit să spun că sunt mulțumit. A văzut că nu merge și asta e… A mai vrut să plece odată, dar nu am fost de acord, dar acum… Obiectivul nostru rămâne tot promovarea. După meciul ăsta de la Timișoara, vă dați seama… Dacă nu jucăm nimic-nimic… Să te bată Timișoara cu 3-0, să nu ai nicio ocazie de gol… Nu știu dacă a avut vreo ofertă de la altă echipă, dar știu că, la un moment dat, după etapa a treia, l-a vrut Gigi Becali la FCSB, iar eu nu am fost de acord, în sensul că i-am spus ce important este să promoveze cu Argeșul: «Te duci la Becali, știi ce faci acolo… La FC Argeș ai mână liberă, tu faci echipa, nimeni nu se bagă peste tine»… Pe de altă parte, și cu lotul el știa, el și-a ales jucătorii… Ce să mai zic?! Era nemulțumit și cu chestia legată de comentariile suporterilor, care îi cereau demisia, și mai mult ca sigur cred că nu era o relație tocmai ok cu ceilalți, și anume cu Vasile Popa și Jean Barbu. Așa am simțit eu! Era nemulțumit și că nu știu cu cine sunt prieteni ăia care îi strigau demisia. Cu mine nu, pentru că a văzut că mă mai înjură lumea și pe mine. Nu știu de ce! În afară de faptul că am adus bani la echipă, eu altceva nu am făcut nimic. Nu am adus pe fratele meu, nu am vrut să joc eu… Eu nu fac din astea. Nu o să rămână Vali Năstase antrenor principal la FC Argeș. Avem timp să găsim alt antrenor principal pentru că partida cu Reșița s-a amânat deoarece avem amândoi portarii la loturile naționale. Deci, avem zece zile. Noi trebuie să ne mișcăm repede, să aducem pe cineva. Am avut o primă discuţie cu Ionuţ Badea. Decizia finală se va lua miercuri seara. Eu sunt foarte încrezător că el va fi viitorul antrenor al FC Argeş”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii