Web Analytics

Dialoguri IT pentru seniori

de | 5.10.2017 08:19 | Cultură

9 ITBiblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș a organizat, în perioada 25-29 noiembrie, a III-a ediție a cursului „Dialoguri IT”, dedicat persoanelor care au trecut de prima tinerețe. Cursul a fost gratuit și a fost un cadou oferit de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, celebrată pe 1 octombrie.

Numărul participanților a fost limitat, deoarece grupul-țintă căruia i s-a adresat cursul a avut nevoie de o atenție deosebită, de exercițiu individual, asistat activ de traineri. Cu toate că începutul a fost unul timid, tainele calculatorului au fost deslușite în această săptămână, cu atât mai mult cu cât participanții, în majoritatea lor, nu mai avuseseră ocazia să lucreze cu echipamente IT.
 Cursanții au învățat să pună în funcțiune calculatorul, fără ajutorul nepoților, și să se folosească de programele specifice pentru a trimite e-mail-uri, pentru a scrie un document sau pentru a lucra cu fișierele și directoarele.
Pentru doritori, acest curs va fi reluat atunci când se va alcătui o nouă grupă. Înscrierile se fac încă de acum, la sediul instituției, la Secția „Referințe electronice și internet”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii