Web Analytics
scris luni, 27.06.2022

DGA Vaslui. Un ofițer de poliție a refuzat suma de 1.000 de lei, cu titlul de mită 

Ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vaslui, sub coordonarea şi îndrumarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui au prins în flagrant o persoană care a oferit suma de 1.000 de lei cu titlu de mită unui ofițer de poliție din cadrul I.P.J. Vaslui –  Poliția municipiului Vaslui, pentru a nu lua măsurile legale de sancționare contravențională.

DGA Vaslui. Un ofițer de poliție a refuzat suma de 1.000 de lei, cu titlul de mită 

În fapt, în noaptea de 25/26 iunie 2022, în urma unei altercații, au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări mai multe persoane implicate.

Cu ocazia întocmirii formalităţilor, una dintre persoane a transmis unui polițist că îi va remite ulterior o sumă de bani pentru ca aceștia să nu ia măsurile legale, respectiv aplicarea sancțiunii contravenționale.

Citește și: DGA Iași. Persoană trimisă în judecată pentru trafic de influență

Polițistul în cauză a sesizat de îndată ofițerii D.G.A. – S.J.A. Vaslui, iar sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, aceștia au procedat la prinderea în flagrant a persoanei în cauză în timp ce îi oferea suma de 1.000 de lei cu scopul menționat mai sus, în sediul Poliției municipiului Vaslui.

În urma sesizării, s-a întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, iar față de inculpat a fost instituită măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul conducerii I.P.J. Vaslui.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...