Web Analytics
scris vineri, 14.06.2024

DGA. Flagrant de cumpărare de influență după denunțul unui ofițer de poliție

Un ofițer de poliție din cadrul IPJ Teleorman a respins sumele de bani oferite de un cetățean și a sesizat Direcția Generală Anticorupție. În urma acestei sesizări a fost organizată acțiune de prindere în flagrant.

DGA. Flagrant de cumpărare de influență după denunțul unui ofițer de poliție

Citește și: Avocatul Panţoiu, despre liberarea lui Pendiuc: „Ziua în care Dumnezeu Iisus S-a Înălțat la Tatăl, prin voia Lui…”

În fapt, joi, 13 iunie, ofițerii de poliție judiciară ai DGA – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant un bărbat care i-a dat ofițerului de poliție, cu titlu de mită, suma de 2000 de lei, în schimbul unei soluții favorabile într-un dosar penal în care fiul său era cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Informațiiile au fost comunicate de către DGA Teleorman. Potrivit sursei citate, denunțul a fost formulat miercuri, 12 iunie, ofițerul de poliție sesizând faptul că tatăl tânărului cercetat într-un dosar penal la regimul rutier i-a oferit suma de 5.000 de lei pentru a interveni în sensul aplicării soluției favorabile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cumpărare de influență.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită