Dezmăţ în post… Caliopie a cântat şi a dănţuit la cheful PDL cu eşarfă portocalie la gât

de | 6.04.2011 22:41 | Dezvaluiri

Două faze au şocat sâmbăta trecută, la marea chermeză PDL de la pensiunea Gyp Star a primarului Nicu Gavrilescu din Călineşti. Mai întâi, prezenţa călugărului Caliopie, venit să-i pupe mâna “Stăpânului” Mircea Andrei, pe post de sol extraordinar şi plenipupincurial al ÎPS Calinic. Asta în contextul în care, cu nici două luni în urmă, arhiepiscopul se plângea pe toate posturile de televiziune că fusese ameninţat şi şantajat de senatorul Andrei. Dotat de la natură cu inepuizabile acolade de caracter, Prea Cuviosul şi Degrabă Păcătosul Caliopie Ichim nu s-a mulţumit doar să bea şi să mănânce în post, ba chiar şi-a pus eşarfa portocalie la gât, cântând alături de PDL-işti cunoscutul lor imn “Verde înrourat”. A doua fază, cu adevărat oripilantă prin lipsa ei de decenţă, s-a consumat atunci când taraful de balaoacheşi de la Ploieşti a primit comandă, sub formă de dedicaţie, să cânte cunoscuta melodie “Constantine, ţi-a zis mama, Constantine ţine seama…!” A fost momentul în care portocalii s-au dezlănţuit şi au fredonat în delir melodia, parcă spre a-i face în ciudă rivalului lor de moarte şi de insomnii, Constantin Nicolescu de la PSD. Caliopie, din nou, a bătut din palme şi a cântat de mama focului, contrar a ceea ce declarase în ziarul nostru de săptămâna trecută: “Noi avem respect permanent pentru Constantin Nicolescu, iar ÎPS Calinic se roagă pentru sănătatea domniei sale”. Acum e clar pentru toată lumea cât respect are călugărul Caliopie pentru un om care tocmai a suferit o operaţie pe cord deschis? Şi căruia i s-a scos inima din piept şi apoi i s-a congelat pentru a i se putea face o operaţie de by pass coronarian?  Nu vrem să părem mai catolici decât Papa, realizăm şi noi ce   înseamnă un chef între politicieni, adică între oameni care n-au mamă şi n-au tată, chiar şi când e vorba de părinţii lor…Dar ca la un asemenea recital satanist, prin indecenţa lui, şi subliniem încă o dată acest lucru, să pună umărul şi mâna dreaptă a arhiepiscopului Calinic, asta este peste puterea noastră de înţelegere. Pe Nicolescu să-l judece Dumnezeu şi justiţia, dacă a greşit cu ceva. În nici un caz Caliopie, în nici un caz PDL-iştii… Batjocorirea lui Nicolescu, la chermeza de la Călineşti, spune totul despre  evoluţia “elitei” PDL-iste sub talpa stăpânului Mircea Andrei.

Cele două feţe ale lui Caliopie

“Constantine ţine seama..”

Şi ai grijă cât mai bine, cât mai bine, Constantine, când ajungi la Bucureşti
Căci la oraş sunt oameni care vor să-ţi ceară din parale,
Fii atent să n-o păţeşti. (…)

Şi i-a zis mama, i-a zis mama: Constantine ţine seama fetele de la oraş,
Câte or fi bune, or fi zâne
Da`n urma lor pustiu rămâne,
Fii atent să n-o păţeşti. (…)

Ahh, Constantine, Constantine, ce-a putut face din tine,
Se duc şi banii si norocul..
S-a dus şi şcoală şi domnie,
S-a dus tot ce putea să fie….
Şi vorba mamei reînvie.
Că ţi-a zis mama, ţi-a zis mama: Constantine ţine seama, fetele de la oraş
Câte or fi bune, or fi zâne
Dar în urma lor pustiu rămâne,
Fii atent să n-o păţeşti.
(Refren din hit-ul serii, intonat de călugărul Caliopie în repetate rânduri, alături de PDL-işti şi dedicat lui Constantin Nicolescu)

„Avem respect pentru dl. Nicolescu şi ne rugăm pentru sănătatea lui”

„Să ştiţi că domnul Nicolescu a fost şi este în continuare un mare sprijinitor al Bisericii din Argeş, un om chiar devotat Bisericii din Argeş şi, având în vedere că ne-a ajutat foarte mult, nu se poate ca dânsul să fie uitat vreodată de noi. El va fi pomenit în permanenţă ca şi ctitor, în primul rând pentru catedrala de la Mioveni, la care a iniţiat finanţarea şi apoi pentru alte multe lucruri pe care le-a făcut pentru Biserica din Argeş. Noi avem respect permanent pentru Constantin Nicolescu şi ne rugăm pentru sănătatea Domniei Sale”.
(fragment din interviul acordat de Caliopie, săptămâna trecută, Jurnalului de Argeş)
(Material de Gabriel Grigore)

Acest articol este despre:

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed