Web Analytics

Dezbatere economică a CCIA Argeş la sediul Fuchs Condimente

de | 17.06.2021 15:12 | Actualitate, Economie

# Invitat special și partener permanent a fost jurnalistul și analistul economic Radu Soviani
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș a organizat joi, 10 iunie, prima întâlnire din seria dezbaterilor prin care își propune să aprofundeze subiectele economice de actualitate din județul Argeș și din țară. Partenerul permanent al acestui dialog este cunoscutul jurnalist și analist economic Radu Soviani.

Directorul general al Fuchs Condimente RO, Uwe-Jens Karl, a fost gazda evenimentului

Joi, 10 iunie 2021, gazda primei întâlniri în acest format a fost dl. Uwe-Jens Karl, directorul general al Fuchs Condimente RO, unul dintre cei mai importanți actori economici din mediul de business argeșean. Formatul întâlnirii a fost unul restrâns; la eveniment au participat analistul economic Radu Soviani, directorul general al Fuchs Condimente RO, Uwe-Jens Karl, președintele CCIA Argeș, George Caval, și directorul Simion Zanfir. Fuchs Condimente RO, ale cărui sediu și capacități de producție se află la Curtea de Argeș, face parte din Fuchs Gruppe, fondat în anul 1952, la Dissen, în Germania, de către Dieter Fuchs. Compania promovează cultura pentru gust și mâncare sănătoasă, iar pentru a atinge aceste obiective a ales cea mai bună calitate, fie că este vorba de selecția ingredientelor și urmărirea atentă încă de la plantare pe întreg fluxul de producție, fie că este vorba de cercetare și folosirea tehnologiilor moderne.

Anul acesta, FUCHS GRUPPE face 20 de ani în România

Prima întâlnire din seria dezbaterilor organizate de CCIA Argeș la sediul Fuchs Condimente RO nu a fost una pur întâmplătoare, deoarece anul acesta compania aniversează 20 de ani de activitate în România. Conducerea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, formată din binomul Caval-Zanfir, a ținut să fie prezentă alături de directorul general al Fuchs Gruppe pentru a marca acest eveniment deosebit.

Fuchs are 300 de angajați la Curtea de Argeș

Fuchs Gruppe a pătruns pe piața din România în 2001, înființând Fuchs Condimente RO, iar astăzi are aproximativ 300 de angajați. La Curtea de Argeș se produc și se distribuie condimente pentru piața internă, precum și pentru alte țări, aici fiind centrul de producție și logistică pentru Europa de Sud-Est. La nivel internațional, Fuchs Gruppe este prezent în opt țări, pe patru continente și numără peste 2.800 de angajați.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii