Web Analytics

Despre viitorul Europei, la Vlădeşti

de | 15.08.2019 13:09 | Cultură

Centrul „Europe Direct”, din cadrul Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” Argeș, continuă seria de dezbateri cu cetățenii argeșeni despre viitorul Europei. După prima dezbatere, organizată în luna iunie la Rucăr, a doua a avut loc la sfârșitul lunii iulie în comuna Vlădești, județul Argeș.
În cadrul evenimentului s-a vorbit despre modalitățile în care Europa își poate modela viitorul, cu noi orientări de politică și noi priorități: o Europă care protejează, o Europă competitivă, o Europă echitabilă, o Europă durabilă, o Europă influentă.
Participanții, consilieri și personalități locale, printre care și domnul Stroe Ion, autor și cunoscut promotor al tradițiilor locale românești, alături de membrii activi ai Asociației Clubul Pensionarilor din comuna Vlădești, și-au exprimat părerile cu privire la diferite norme europene, dar au vorbit și despre necesitatea măririi subvențiilor în agricultură, despre relocarea, prin diferite inițiative locale, a pământului nemuncit de unii proprietari, despre consolidarea siguranței localnicilor și despre îmbunătățirea turismului prin directive clare.
Ionela Panait

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii