Eveniment inaugural în Bucegi, la Peştera Ialomiţa, din judeţul Dâmboviţa – s-a petrecut sâmbăta trecută, iar printre invitaţii preşedintelui Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu (muscelean la origine), s-au aflat fostul premier Adrian Năstase şi trei miniştri din Cabinetul Ponta. Printre cei care au pătruns vitejeşte în cei 450 de metri de subteran, amenajaţi cu fonduri europene de peste şase milioane de lei, s-a aflat şi deputatul argeşean Cătălin Rădulescu. Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, trebuia să intre şi el în peşteră, însă a fost dat dispărut de pe lista oficialităţilor prezente, deşi ar fi contat un schimb de experienţă legat de proiectele mari pe care Dâmboviţa le reuşeşte, iar Argeşul, ba (vezi Molivişu şi megalomania amenajării zonei turistice montane). Ce a căutat Rădulescu acolo? Unii spun că s-a dus să asculte muzică clasică (a concertat Filarmonica „Muntenia”), dar varianta mai credibilă ţine de căutarea strămoşilor PSD care pe vremuri trăiau în peşteri şi erau organizaţi în filiale cavernoase. Invocarea spiritelor ancestrale a avut scopul aflării căii spre succes, prin meditaţie şi dominaţie, precum şi cel al înlăturării duhurilor rele din vechime care acum au născut monştri precum DNA şi DIICOT. C.I.B.
***
Înalta Curte l-a lăsat pe deputatul Rădulescu să plece în Italia şi Spania
# Instanța a modificat controlul judiciar în dosarul în care acesta este cercetat pentru dare de mită, încuviințându-i să participe la două conferințe PSD Diaspora, organizație al cărei președinte este
Cercetat pentru dare de mită într-un dosar ce se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție din aprilie 2014, deputatul Cătălin Rădulescu a primit la jumătatea acestei luni și o veste bună. Instanța i-a admis cererea formulată privind modificarea măsurii preventive a controlului judiciar, în sensul că i-a încuviinţat părăsirea temporară a teritoriului României şi deplasarea acestuia în Italia, în perioada 18-24 iulie şi în Spania, în perioada 10-15 august, pentru a participa la Conferinţele P.S.D. Diaspora.
După cum se știe, principalul martor și denunțător în proces este Marian Adam, manager de proiect la Dedeman, care le-a declarat procurorilor în septembrie 2013 că deputatul argeșean i-ar fi spus că îi dă 10.000 de lei pentru a nu ridica obiecții cu privire la calitatea asfaltării parcării de la Dedeman Pitești și pentru a nu reduce devizul cu 50.000 de lei pentru lucrările prost executate de firma Concordia Con. Strade (deținută de Cătălin Rădulescu) care subcontractase lucrarea către SC DB Proiect AG, o firmă deținută de magnatul Nicolae Ivănescu. De altfel, și Ivănescu figurează ca martor și denunțător în proces, acesta spunându-le anchetatorilor că l-a auzit în mai multe rânduri pe Rădulescu promițându-i lui Marian Adam o mită de 10.000 lei.
D.G.