Web Analytics

Deputatul Mircea Drăghici, ales preşedinte al PSD Online

de | 6.09.2018 14:00 | Politica si Administratie

Deputatul de Argeș Mircea Drăghici a fost ales președinte al PSD Online. Noua funcție de conducere a fost decisă în Comitetul Executiv al social-democraților de la Neptun. Informațiile speculative conform cărora Mircea Drăghici urma să fie ales președinte au avut un sâmbure de adevăr. Numai că Drăghici nu a fost impus președinte al PSD Argeș, așa cum se vehicula printr-o parte a presei locale, ci a fost ales de conducerea partidului în funcția de președinte al PSD Online.

Decizia liderilor social-democrați a fost luată din necesitatea unei schimbări de strategie, în contextul în care opoziția și diverse grupări care se autoprezintă de interes civic au coordonat campaniile împotriva PSD și guvernului în special pe zona de online. Nu mai puțin important, greii PSD au avut ca argument în alegerea lui Mircea Drăghici în această funcție și activitatea eficientă din calitate de trezorier al PSD, unde a reușit nu doar să reducă considerabil datoriile de peste 10 milioane de euro găsite în 2010, datorii rămase din perioada Geoană, dar și să cumpere sediul central din Kiseleff 10 și să coordoneze activitatea de la alegeri fără ca PSD să primească sancțiuni în privința finanțării campaniilor electorale.
”Având în vedere războiul de gherilă dus de opoziție în mediul online, dar și capacitățile de diseminare oferite în timpurile noastre de această zonă de comunicare, cred că este o responsabilitate destul de mare. Mediul virtual a fost folosit pentru a se duce campanii masive de manipulare împotriva PSD și a guvernelor gestionate de PSD și trebuie să contracarăm aceste metode. În plus, cred că este nevoie să facem o comunicare mult mai eficientă în privința reușitelor guvernării PSD și a legilor adoptate de majoritatea PSD din Parlament, legi cu adevărat benefice pentru populație și mediul de afaceri. Măsurile bune pe care le-am luat nu sunt cunoscute din cauza atacurilor venite din mediul online. În plus, având în vedere alegerile prezidențiale, europarlamentare și naționale, vreau să impun ceea ce mi-au cerut și colegii din PSD, o mai bună comunicare și diseminare a activității noastre în rândul electoratului tânăr. Se folosește intens o manipulare conform căreia PSD nu este un partid atractiv pentru generația tânără sau pentru antreprenori, deși s-a dovedit foarte clar la alegerile trecute că PSD a primit voturi masiv din zona electoratului tânăr, educat și din mediul urban foarte activ. Din acest motiv, consider că trebuie să fim mai prezenți în rândul românilor din țară și din străinătate care folosesc internetul ca mijloc de informare și comunicare, să contracarăm campaniile murdare împotriva noastră, chiar dacă nu vom recurge la aceleași mijloace josnice precum adversarii noștri”, a declarat Mircea Drăghici.
Pentru deputatul de Argeș este o nouă funcție de conducere la cel mai înalt nivel după cea de trezorier al partidului. Reamintim că Mircea Drăghici este și în conducerea Parlamentului României, fiind în mai multe rânduri chestor și secretar al Camerei Deputaților.
Marian Staicu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii