Deputatul Cătălin Rădulescu, pus sub acuzare de Parchetul General

de | 10.05.2017 07:18 | Actualitate

Catalin Radulescu

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost pus sub acuzare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă ce poate să îi aducă până la cinci ani de închisoare. Deputatul Rădulescu a fost pus sub acuzare de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), în urma anchetei desfășurate după declarațiile controversate făcute în luna martie, informează Realitatea Tv.

Amintim că Parchetul General s-a sesizat din oficiu după declaraţiile făcute de Cătălin Rădulescu într-un interviu pentru “Adevărul”.

“Pentru ce mai se duc oamenii în Piața Victoriei acum și pentru ce noi nu ieșim împotriva lor cu tunurile de apă, dacă nu mai au motiv? Nu putem să transformăm în maidan, un loc în maidan, hai să facem cum se întâmplă în Franța, în America, peste tot”, preciza deputatul Rădulescu pentru ziarul Adevărul.

De asemenea, deputatul de Argeş a mai spus că are o armă AKM: “Dacă vreodată mai vine cineva cu vreo idee să schimbe statul ăsta pentru care am luptat noi, sunt pregătit să ies cu arma să trag. Imediat! Imediat! Dar pot să ies unde vreau eu, dacă mă apucă vreo nebunie, pot să ies să trag unde vreau eu, e riscul meu și hotărârea mea”.

Ulterior, polițiștii i-au anulat lui Rădulescu dreptul de a deține arme, acesta fiind amendat cu 2.500 de lei. De asemenea, IPJ Argeș a sesizat Parchetul General cu privire la nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii