Web Analytics
scris vineri, 13.09.2024

Deputatul Adrian Miuțescu, mesaj de Ziua Pompierilor: „Vă mulțumesc pentru munca voastră neobosită”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului Forța Dreptei, a transmis vineri, 13 septembrie, de Ziua Pompierilor, un mesaj de felicitare la adresa acestora, pentru curajul și devotamentul lor în toate activitățile întreprinse.

Deputatul Adrian Miuțescu, mesaj de Ziua Pompierilor: „Vă mulțumesc pentru munca voastră neobosită”

Citește și: Deputatul Adrian Miuțescu: „Economia României, în declin!”

Astăzi, România sărbătorește Ziua Pompierilor, un moment special în care onorăm curajul și dedicarea celor care, de 176 de ani, apără viețile și bunurile noastre, cu sacrificiu și devotament.

La fel ca în 1848, în eroicele lupte din Dealul Spirii, pompierii din întreaga țară continuă să fie un exemplu de bravură și spirit de solidaritate.

Cu această ocazie, doresc să le transmit un călduros “La mulți ani!” tuturor pompierilor, atât celor militari, cât și celor civili, din județul nostru și din toată țara. Vă mulțumesc pentru munca voastră neobosită și pentru profesionalismul cu care ne protejați zi de zi. Vă doresc sănătate, putere și împliniri în tot ceea ce faceți, atât în viața profesională, cât și în cea personală!

Cu respect,

Deputat Adrian Miuțescu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...