Web Analytics
scris vineri, 28.06.2024

Deputatul Adrian Miuțescu: „În momentul ăsta, PNL nu ar intra în turul al doilea cu candidatul Nicolae Ciucă”

Ca și liderul Ludovic Orban, și Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a declarat că dacă PNL se desparte de PSD și renunță la guvernare, se poate discuta cu liberalii în perspectiva alegerilor generale și prezidențiale de la sfârșitul acestui an.

Deputatul Adrian Miuțescu: „În momentul ăsta, PNL nu ar intra în turul al doilea cu candidatul Nicolae Ciucă”

Citește și: Deputatul Adrian Miuțescu: „Este datoria noastră să cinstim simbolurile naționale”

Indiferent ce vom face în continuare, vom fi pe o poziție de dreapta. Dacă PNL iese de la guvernare, de lângă PSD, suntem dispuși să discutăm cu ei. Electoratul de dreapta e mai numeros decât cel de stânga. Dar e fărâmițat, pentru că PNL merge cu PSD” – a spus deputatul Adrian Miuțescu, joi, 27 iunie, la o emisiune a postului de televiziune „Antena 3” Pitești. 

Eu am văzut în Elena Lasconi un personaj politic de perspectivă. (…) Lucrurile s-au concretizat și astăzi Forța Dreptei are un consilier local la Câmpulung și datorită doamnei Lasconi, care a avut un rezultat foarte bun. Așa că aviz amatorilor, că s-ar putea să creeze mari probleme PNL! În momentul ăsta, PNL nu ar intra în turul al doilea cu candidatul Nicolae Ciucă. Nu sare de 10% în sondaje” – a mai declarat vicepreședintele Forța Dreptei.

Deputatul Adrian Miuțescu a anunțat, de asemena, că Forța Dreptei se află în negocieri cu PMP, fiind „deschiși și pentru o fuziune cu acest partid”.

Trebuie să găsim soluții pentru ca Ciolacu și Simion să nu ajungă în turul doi al prezidențialelor” – a conchis deputatul de Argeș Adrian Miuțescu, precizând că vom traversa o vară și o toamnă foarte fierbinți, din toate punctele de vedere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită