Depunerea ofertelor pentru lucrările la Autostrada Sibiu-Pitești, prelungită până pe 7 februarie

de | 19.01.2022 09:19 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

CNAIR a prelungit până la data de 7 februarie termenul de depunere a ofertelor la licitația pentru tronsonul 3 al autostrăzii Sibiu – Pitești. Înainte de această prelungire, ofertele pentru cel mai mare contract de autostradă licitat în România erau așteptate până pe 20 ianuarie, conform economica.net.

Citește și:Profesorii intră în grevă de avertisment. Nu se fac ore între 11:00-13:00

„Vă informăm că Autoritatea Contractantă a transmis spre publicare în SEAP erata la Anunțul de participare nr. [CN1024696]/23.09.2020 cu privire la prelungirea termenului de depunere a ofertelor până la data de 07.02.2022. Menţionam faptul că acest termen a fost stabilit astfel încât să fie proporţional cu volumul de informaţii suplimentare care vor fi aduse la cunoștinta operatorilor economici prin Clarificările care vor fi publicate. De asemenea, prin această prelungire, Autoritatea Contractantă are în vedere asigurarea unei competitivități si a unei maturități a ofertelor ce vor fi depuse raportat la complexitatea obiectivului de investiție”, se transmite prin SEAP.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole