Web Analytics

Depistați că au condus în Mărăcineni și Pitești fără permis

de | 3.06.2018 09:50 | Actualitate

fara permisÎn ultimele 72 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto asupra riscurilor la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, polițiștii rutieri au aplicat 476 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 125.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 37 de permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 31 mai a.c., polițiștii Serviciului Rutier Argeș l-au depistat pe N.M., de 19 ani, din comuna Vulturești, care conducea un autoturism pe DN73, în localitatea Mărăcineni, fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.
Totodată, în data de 1 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Piteşti, l-au depistat în trafic pe P.V., de 29 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Lânăriei, fara a poseseda permis de conducere. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii