Depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice

de | 15.05.2017 09:28 | Actualitate

politia bautiÎn ziua de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești l-au depistat pe DJ – 731, pe C.R., de 29 de ani, din comuna Coșești, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Costești unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

La data de 12 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, l-au depistat în trafic pe P.C., de 40 de ani, din Mioveni, care conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

În data de 13 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului l-au depistat pe M.M., de 38 de ani, din comuna Bârla, care conducea un autoturism, pe DC 137, pe raza comunei Bârla, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Costești unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

De asemenea, în data de 13 mai a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Buzoești, l-au depistat pe C.I., de 38 de ani, din comuna Căldăraru, care conducea un autoturism pe raza aceleiaşi comune, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Costești unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii