Web Analytics

Depistat în Pitești în timp ce efectua transport ilegal de persoane

de | 9.08.2019 14:02 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 211 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 60.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 31 de permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 25 de ani, din comuna Priboieni, care conducea un autoturism pe raza municipiului Piteşti, în timp ce efectua transport de persoane, fără a deţine autorizaţie taxi.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2003, şi au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii