Web Analytics

Depistat cu permis de conducere fals în comuna Berevoești

de | 25.02.2019 14:09 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au acţionat pentru înlăturarea efectelor condițiilor meteo ale vremii nefavorabile, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, acționând pe drumurile din orașe și municipii, precum și din afara localităților.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 170 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 16 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în ziua de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung l-au depistat pe F.S.C.. de 29 de ani, din Bughea de Jos, care conducea un autoturism pe raza comunei Berevoeşti, fără a poseda permis de conducere.

În cadrul verificărilor, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de Republica Cehă, document susceptibil a fi fals. În cauză a fost întocmit dosar penală conform art. 335 şi 323 din Codul Penal.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii