Web Analytics

Val de demisii în PSD Argeș

de | 18.02.2019 19:04 | Actualitate

Val de demisii în rândul PSD Argeș. În cadrul ședinței organizației PSD Pitești desfășurate luni după-amiază, trei membri importanți ai organizației din Pitești, cea mai puternică din cadrul PSD Argeș, și-au anunțat demisia. Este vorba de viceprimarul Piteștiului, Sorin Apostoliceanu (care și-a dat demisia din Biroul Permanent al PSD Argeș), de consilierul local Tatiana Preduț, președintele organizației de femei din PSD Pitești (care a demisionat din funcția de vicepreședinte PSD Argeș) și de Cătălin Costescu-președintele TSD Pitești.

Și Cătălin Rădulescu și-a dat demisia din funcția de vicepreședinte al PSD Argeș

Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, și-a dat demisia din funcția de președinte executiv al PSD Argeș luni dimineață.

Valul de demisii vine din cauza nemulțumirilor cauzate de faptul că organizația PSD Argeș, în frunte cu președintele Șerban Valeca, nu l-a susținut la București pe Lucrețiu Tudor pentru ca acesta să rămână în funcția de director executiv al Direcției Finanțelor Publice Argeș.

Și alți zeci de oficiali din organizația PSD Pitești amenință cu demisiile. Ședința este în desfășurare. Vom reveni cu amănunte.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii