Web Analytics

Declarații ale noilor veniți la CS Mioveni înaintea partidei cu Chindia

de | 28.01.2022 18:43 | Actualitate, Sport

”Concentrare și atitudine” sunt cuvintele de ordine în tabăra galben-verde înainte de etapa a 23-a. Astfel, jucătorii galben-verzi sunt conectați la importanța jocului cu Chindia de duminică. Aceștia își doresc un rezultat bun contra colegei de clasament.

Ieri, fotbaliștii nou-veniți la echipă, în această iarnă, au vorbit despre așteptările pe care le au la această partidă. Jucătorii care au dat declarații despre meciul cu Chindia au fost Alexandru Raicea, Tiberiu Coman, Vlad Mitrea, Albert Voinea și atacantul polonez Pawel Tomczyk.

Citește și Drepturile și principiile digitale pentru toți cetățenii UE

”Trebuie să abordăm jocul cu Chindia cât se poate de montați. Avem nevoie de puncte cât mai multe, care sunt vitale în salvarea de la retrogradare. Este un meci foarte greu, adversarul este lângă noi în clasament și sperăm să luăm cele 3 puncte ca să ne detașăm de ei”, a spus mijlocașul Alexandru Raicea.

”Va fi un meci foarte greu, dar ne dorim să scoatem cât mai mult din el, pentru a acumula cât mai multe puncte”, a spus atacantul Tiberiu Coman.

”Este un joc dificil, cel cu Chindia. Trebuie să fim concentrați, să avem o atitudine bună pentru a obține ceea ce ne propunem”, a spus și mijlocașul Vlad Mitrea.

”Cu Chindia trebuie să avem o atitudine bună și să aducem punct sau puncte de acolo pentru a ne fi bine în continuare. Trebuie să fim concentrați și să respectăm sarcinile ce ne vor fi date”, a spus Albert Voinea.

”Acest meci va fi dificil și foarte-foarte important pentru clasament. Suntem pregătiți să câștigăm. Împreună sper să facem lucruri frumoase aici și să realizăm obiectivele. Eu sunt pregătit să joc contra Chindiei, vreau să ajut echipa să scoată cât mai mult”, a spus tacantul Pawel Tomczyk.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii