Web Analytics

Declarat inapt psihologic, șeful de la permise Argeș a rămas pe post

de | 26.08.2021 14:28 | Actualitate

Șeful delegat de la Permise și Înmatriculari Argeș a fost declarat inapt psihologic pentru concurs, dar rămâne în continuare la conducerea instituției.
Prefectul de Argeș nu vede nicio problemă în a-l menține în funcție și îi acuză pe ziariști că încalcă Legea protecției datelor, deși chiar candidatul a declarat că el este cel respins ca inapt psihologic.

Cornel Matei, șeful la Permise Argeș, a intenționat să se mute pe aceeași poziție, însă la București, fapt confirmat de înscrisuri și probele examinatorii pe care le-a susținut în Capitală. Numai că, rezultatul probei psihologice nu a fost în favoarea șefului de la Permise Argeș, acesta fiind declarat inapt la această probă, rezultat demonstrat de înscrisuri oficiale apărute în spațiul public.

Chiar Cornel Matei a confirmat pentru instituţiilestatului.ro că el este cel care a fost eliminat din concurs pe motive psihologice.

Declarat la Bucureşti inapt, şeful de la Permise Argeş a rămas pe post, căci prefectul de Argeş, Emilia Mateescu susţine că nu a primit nicio înştiinţare oficială, deși rezultatele examenului psihologic sunt publice, relatează europafm.ro.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii