Web Analytics
scris marți, 09.07.2024

Decizia luată de UEFA în privința lui Anthony Taylor, după ce s-a cerut rejucarea meciului Spania – Germania

Spania s-a calificat în semifinalele EURO 2024 după ce a trecut în ”sferturi” de Germania, scor 2-1. Sute de mii de oameni au cerut rejucarea partidei, nemulțumiți de arbitrajul englezului Anthony Taylor.

Decizia luată de UEFA în privința lui Anthony Taylor, după ce s-a cerut rejucarea meciului Spania – Germania

Partida disputată pe Stuttgart Arena a avut faze controversate de arbitraj. Anthony Taylor a fost pus la zid atât de fanii spanioli, cât și de cei germani. Cei care au formulat petiția au fost însă nemții, iar motivul principal faza petrecută în a doua repriză a prelungirilor, la scorul de 1-1.

Marc Cucurella a respins cu mâna un șut al lui Jamal Musiala, iar faza a fost intens discutată în toată Europa. Chiar și foștii arbitrii români, Ion Crăciunescu și Cristi Balaj, au explicat că centralul englez ar fi trebuit să acorde lovitură de la 11 metri pentru Germania. Chiar dacă aproape 400.000 de fani au semnat petiția, nemții vor rămâne cu dezamăgirea, pentru că partida nu se va rejuca, însă UEFA a luat o decizie clară în privința lui Anthony Taylor. Presa britanică a anunțat că Anthony Taylor s-a întors deja în Anglia și nu este luat în calcul de către forul european pentru a conduce marea finală.

Citește și: Euro 2024. Când se joacă semifinalele: Spania – Franța și Anglia – Olanda

Daily Mail susține însă faptul că Anthony Taylor a fost trimis acasă pentru că Anglia este încă angrenată în competiție. Din acest motiv, deși nu există un anunț oficial în acest sens, UEFA ar dori ca Daniele Orsato să arbitreze marea finală EURO 2024.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...