Web Analytics

A decedat bărbatul bătut în trafic la Merișani în urmă cu o săptămână

de | 1.07.2019 11:24 | Actualitate

 

La o săptămână de la incident, a murit bărbatul bătut în trafic de doi tineri de etnie romă. Cătălin Plăiașu, de 48 de ani, a stat în comă de gradul IV de luni 24 iunie până luni 1 iulie. Bărbatul a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă în jurul orei 1.00, în noaptea de duminică spre luni.

Cătălin Plăiaşu, un om de afaceri din Curtea de Argeş se afla la volanul maşinii sale pe 24 iunie, când a fost şicanat în trafic de un BMW. La Merişani, a avut loc o uşoară tamponare. Argeşeanul a făcut imprudenţa să coboare din maşină. Doi fraţi de 22 de ani, respectiv 24 de ani, tinerii din BMW, l-au lovit cu pumnii şi picioarele. Afaceristul a ajuns la spital în stare de inconştienţă. A fost operat la cap, însă, încă de atunci medicii nu aveau speranţe privind şansele sale de supravieţuire.

Acesta va fi înmormântat la Curtea de Argeş la o dată ce urmează să fie stabilită în cursul zilei, după ce vor fi întocmite formalităţile de ridicare a trupului neînsufleţit de la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

De reținut că după decesul omului de afaceri, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică împotriva agresorilor. Aceştia sunt acuzaţi de loviri vătămătoare de moarte, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Reamintim că cei care l-au bătut sunt arestaţi preventiv de săptămâna trecută.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii