Web Analytics

Debandadă la AJF! Fotbalist de 17 ani legitimat în acelaşi timp la două echipe

de | 28.06.2017 22:37 | Sport

13 legitimatieÎn numărul trecut al Jurnalului vă prezentam acuzații grave la adresa președintelui Bebe Păun de la Viitorul Ștefănești în privința unor legitimații falsificate în sensul că juniorii jucau la competiții destinate fotbaliștilor mai mici.

Ei bine, se pare că lucrurile stau și mai grav din acest punct de vedere. Din declarațiile lui Gică Retevoescu, managerul școlii de fotbal cu același nume reiese că unii fotbaliști au duble legitimări. Artizanul acestora, susține Retevoescu, este același Bebe Păun de la Ștefănești.
„La Viitorul Ștefănești, în lotul de jucători figurează Gîrlescu Silviu Laurențiu Marinel, născut în 19 noiembrie 2000, cu numărul de legitimație D-12876/11430. Acesta este legitimat și la Școala de Fotbal Gică Retevoescu, cu numărul de legitimație 11430. L-am văzut jucând pe Gîrlescu la Viitorul într-un meci de la Micești. L-am întrebat pe Bebe Păun de la Ștefănești, ce e cu jucătorul meu la Ștefănești? Mi-a răspuns că este legitimat la el. Cum s-o fi procedat? Poate știu mai bine cei de la AJF, care au operat. Oare nu trebuia să vină să solicite transferul, cum s-a procedat în cazul Școlii Dani Coman, Școlii Marius Priseceanu sau CS Dinicu Golescu, acolo unde au ajuns jucători de-ai mei cu transfer, semnat de către clubul cedent?”, ne-a declarat Gică Retevoescu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii