Web Analytics

De ziua unirii, primarul Iași-ului a fost atacat cu iaurt

de | 24.01.2021 20:40 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Iaşi-ului a fost atacat de un protestatar cu o substanta albă, cel mai probabil cu iaurt. Individul a fost preluat de forțele de ordine, în timp ce edilul a intrat în Hotelul Traian să se spele. Din primele informatii, atacatorul nu ar avea legatură cu grupările din piață care susțin Autostrada Unirii.

Citește și: Prințul Nicolae al României și-a botezat fetița la Catedrala Arhiepiscopală din Curtea de Argeș

„Iohannis e vinovat de crimele de la Siemens Timişoara şi de la Continental Iaşi. Eu sunt ofiţerul de radare militare Radu Bogdan Suditu. Nu vă mai bateţi joc de istoria noastră. Ia, daţi în direct, cum şi-au bătut joc de femeile gravide inginerii de la Timişoara, cum au vrut să mă omoare. Eu sunt ofiţer de radare militare NATO. Eu am fost la Universitate. Uitaţi-l pe domnul Iohannis – spion german….”

Apoi s-a adresat jandarmilor: „Vă bateţi joc de noi. Hai, fă poză, te rog. Bă, fratele meu, ….”.

Citește pe presshub.ro, platforma jurnaliștilor în serviciu public

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bai mafiotule Chirica, fost Psd, actual Pnl, oamenii sunt suparati ca ai distrus Iasi-ul pe mana cu gasca ta de mafioti imobiliari, cum altfel ar fi putut deveni plodul tau milionar inainte sa invete sa mearga? Si mai ai si obraznicia sa apari la manifestatia de Unire? Pai parintii Unirii erau patrioti adevarati nu o banda de gainari nemernici de cea mai joasa speta oplosita in Primarie care si-ar vinde si proprii parinti mafiotilor imobiliari!