Web Analytics
scris marți, 21.05.2024

De Ziua Piteștiului, slujbă la Biserica de hram „Sfinții Împărați Constantin și Elena”

Marți, 21 mai, în cadrul Zilelor Municipiului Pitești, au fost sărbătoriți protectorii spirituali ai municipiului reședință de județ – Sfinții Împărați Constantin și Elena.

De Ziua Piteștiului, slujbă la Biserica  de hram „Sfinții Împărați Constantin și Elena”

Citește și: Românii pot călători în Turcia doar cu buletinul. Președintele Erdogan a semnat decretul

Cu acest prilej, primarul Cristian Gentea a fost prezent, alături de Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean Argeș, și de alte oficialități la slujba de Te Deum oficiată, la Biserica de hram „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Pitești (paroh Robert Nicolae), de părintele arhimandrit Caliopie împreună cu un sobor de preoți.

Este o zi specială, în care ne unim în rugăciune și recunoștință, ne amintim de învățăturile și exemplul lăsat de cei doi slujitori misionari ai lui Hristos, ne îndreptăm gândurile către cei dragi nouă și către comunitatea noastră.

Slujba de Te Deum a fost oficiată și anul acesta de către părintele arhimandrit Caliopie și soborul de preoți ai bisericii de hram „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Pitești.

Urăm „La mulți ani” tuturor celor care poartă numele Sfinților Împărați, iar Piteștiului nostru îi dorim să fie mereu binecuvântat și protejat!” – a transmis primarul Cristian Gentea.

CMF 21240002

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită