Web Analytics
scris vineri, 15.07.2016

De necrezut: cei doi copii sclavi ai ţiganilor de la Berevoeşti au fost trimişi de propria mamă în iadul de la Glămăceşti

Cei doi minori, victime ale romilor de la Berevoeşti sunt fraţi. Au 10 ani şi jumătate, respectiv 13 ani şi jumătate. Nici ei nu ştiu cât au stat sechestraţi la ţiganii de la Glămăceşti, reţeaua care a racolat şi exploatat zeci de persoane cu dizabilităţi sau din familii sărace, pe care le-a răpit şi ţinut în lanţuri în satul ororilor, fără ca nimeni, în acest timp să sufle o vorbă despre aceste atrocităţi.
“Copiii au ajuns la noi miercuri cu traume fizice şi psihice severe. Comunică foarte, foarte greu… Au fost evaluaţi medical şi psihologic şi urmează să se stabilească şi dacă au fost abuzaţi sexual. Nu pot spune de când sunt sechestraţi. Nu-şi mai amintesc. Probabil de foarte mult timp, poate ani de zile. Ancheta e în desfăşurare. Până acum rezultă că mama lor este cea care i-a dus acolo. Când s-a întâmplat acest lucru, urmează a se stabili. Femeia are un retard psihic şi când a fost întrebată ce vârstă au copiii, a spus că 4 ani şi 7 ani.”, spune Adrian Macovei, directorul DGASPC Argeş.
Ororile prin care au trecut cei doi fraţi sunt greu de imaginat. Evaluarea mediacală ce le-a fost făcută spune multe. Au multiple  răni deschise pe tot corpul, unele sângerânde, altele în curs de vindecare, altele cicatrizate, în special pe scalp, la buze şi pe picioare. Unul dintre băieţi prezintă fracturi multiple piramidei nazale cu durere severă.
“Este şocat  ce a descoperit pediatrul la nivelul viscerocraniului, aceste  fracturi  multiple. ale piramidei nazale! Mai mult, copiii prezintă lipsuri la nivelui incisivilor centrali şi laterali şi urme de premolari bilaterali sparţi” mai spune directorul DGASPC.
I.M.

De necrezut: cei doi copii sclavi ai ţiganilor de la Berevoeşti au fost trimişi de propria mamă în iadul de la Glămăceşti

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită