Web Analytics
scris miercuri, 31.08.2022

David Popovici și Andra Gorecki concurează în această noapte în finale la Mondialul de la Lima

Doi români vor concura în această noapte în finalae la Mondialul de la Lima. David Popovici s-a calificat miercuri seară cu cel mai bun timp în finala probei de 200 m liber, la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima, anunță Federația Română de Natație.
Popovici, campion mondial şi european de seniori în această probă, a fost înregistrat în serii cu timpul de 1 min 49 sec 40/100. Românul va concura în finala mondială de 200 de metri de la CM de juniori de la Lima (Peru) în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 2.17.
Andra Gorecki a prins şi ea finala la 200 m fluture, cu al cincilea timp din serii, 2 min 16 sec 06/100, urmând să se bată pentru o medalie în noaptea de miercuri spre joi, la ora 02:09.

David Popovici și Andra Gorecki concurează în această noapte în finale la Mondialul de la Lima

Citește și: România, aur și argint la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima


Ştefan Cozma, cu al 17-lea timp din serii, 1 min 53 sec 37/100, a ratat finala. La 100 m liber feminin, Bianca Costea s-a calificat în semifinale cu al patrulea timp din serii, 57 sec 06/100. Ea va concura pentru un loc în finală în noaptea de miercuri spre joi, la 02:58 (ora României).
Rebecca Diaconescu a renunţat să mai ia startul în serii. Ea şi Aissia Prisecariu vor evolua joi dimineaţa, de la 03:23, în finala la 100 m spate.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...