Web Analytics
scris sâmbătă, 13.07.2024

David Antonescu, noul „vultur” de la FC Argeș: „Ne vedem la Pitești Arena!”

Lotul FC Argeș Basketball prinde contur pentru noul sezon. Zilele trecute, mai exact joi, 11 iulie, clubul alb-violet a anunțat o nouă achiziție, a cincea, în ceea ce-i privește pe baschetbaliștii autohtoni.

David Antonescu, noul „vultur” de la FC Argeș: „Ne vedem la Pitești Arena!”

Citește și: FC Argeș, victorie în primul amical din Slovenia

David Antonescu (1,98 metri înălțime) este cel mai nou jucător anunțat de FC Argeș pentru stagiunea ce urmează. Potrivit baschet.ro, jucătorul în vârstă de 19 ani evoluează la pozițiile 3-4 și se pregătește să joace pentru a cincea echipă diferită în Liga Națională.

A debutat la nivel profesionist la CSM Focșani, înainte de a pleca în Spania, la academia lui Real Betis, unde a petrecut doi ani. A fost repatriat de către CSO Voluntari, în stagiunea 2022/2023.

Vara trecută, David a semnat cu Dinamo București, unde a jucat în doar 11 meciuri, apoi a fost transferat la CSM Târgu Jiu. Ei bine, noul „vultur”, care promite multe surprize în tricoul alb-violet, îi invită pe iubitorii sportului la Sala Polivalentă „Pitești Arena”, acolo unde el apare în aceste zile pentru prima dată în fața publicului argeșean, la Campionatul European U20 Masculin, Divizia B.

Iată ce a declarat el, după transfer, pentru pagina de Facebook a echipei FC Argeș Basketball:

„Sunt tare entuziasmat pentru șansa de a face acest pas în cariera mea. Îmi place enorm atmosfera de la Pitești, consider că avem în față un sezon pe care doar împreună îl putem face memorabil și abia aștept să îmi cunosc colegii. Îmi doresc să mulțumesc pe toată lumea, antrenori, fani, familie și promit să las totul pe teren. Vă invit să ne susțineți și la meciurile Europeanului. Ne vedem la Pitești Arena!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...