Web Analytics
scris marți, 03.09.2019

Daniela Lupu și-a dat demisia din fruntea DNA Pitești

Luni 2 septembrie, CSM a aprobat demisia Danielei Lupu din fruntea DNA Pitești începând cu 16 septembrie și continuarea activității acesteia în funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Daniela Lupu și-a dat demisia din fruntea DNA Pitești

Daniela Lupu mai făcuse o cerere în luna mai a.c. la Secția pentru procurori a CSM (Consiliul Superior al Magistraturii) de încetare a activității la DNA ca urmare a demisiei din funcția de procuror-șef al DNA Pitești și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, numai că după câteva zile s-a răzgândit. Iar pe 21 mai, Secția pentru procurori a CSM lua act de renunțarea Danielei Lupu la cererea de eliberare din funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Pitești al DNA.

Daniela Lupu se află la conducerea DNA Piteşti din noiembrie 2013, după ce fostul procuror-şef Călin Nistor a fost promovat procuror-şef adjunct la nivel central al DNA (alături de argeşeanul Marius Iacob), când şefa Anticorupţiei era Laura Codruţa Kovesi. Înainte de a fi venit la Piteşti, Daniela Lupu a îndeplinit funcţia de procuror-şef al Serviciului de Urmăriri Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Foarte bine, și asa nu a făcut nimic la DNA Pitești. Nu am mai auzit de un mare caz de corupție din 2013 de când a plecat dl Nistor.