Web Analytics

Daniel Opriţa, antrenor principal CS Mioveni: „Vrem să practicăm un joc cât mai spectaculos şi sezonul viitor să atacăm promovarea”

de | 7.02.2019 13:58 | Sport

# Ce v-a determinat să semnați cu CS Mioveni?
– În primul rând eram liber de contract și voiam să reintru în circuit. Mioveniul este o echipă stabilă, cu jucători buni, cu condiții bune din toate punctele de vedere. Este un proiect care m-a atras. Avem obiectiv promovarea din sezonul viitor…
# Pe ce perioadă ați semnat contractul cu CS Mioveni?
– Contractul cu CS Mioveni este semnat pe o perioadă de un an și jumătate.
# Dacă obiectivul este promovarea din sezonul următor, vă întreb: ce obiectiv aveți pentru acest campionat?
– Pentru sezonul acesta vrem să ne clasăm cât mai sus în clasament. De asemenea, vrem să practicăm un joc cât mai spectaculos, cât mai frumos. Cel puțin asta îmi doresc eu personal… Să arate echipa cât mai bine și să urcăm cât mai sus în campionat, dacă se poate, deși este o diferență destul de mare față de celelalte echipe. Doar FC Argeș este mai aproape de noi…

„Multe transferuri nu s-au făcut. Singurul care a semnat contractul este Robert Boboc”

# De la venirea dvs. la Mioveni, ce ne puteți spune despre transferuri? Cine a plecat, cine a venit?
– Multe transferuri nu s-au făcut. Singurul care a semnat contractul este Robert Boboc. De asemenea, Ionuț Șerban este împrumutat de la Craiova. Mai suntem în discuții cu Peța, care a făcut cantonamentul cu noi, și sper să se rezolve cât mai repede transferul lui, să semneze și el contractul în această săptămână. Cam acestea sunt sosirile, iar în privința plecărilor putem menționa pe Ivan, pe care l-am împrumutat la Bascov, Mierlea și Arsenică, de asemenea, împrumutați.
# Mai există posibilitatea de a mai veni și alți jucători?
– În acest moment suntem în regulă, dar dacă, apare ceva, e posibil să mai aducem unul sau doi jucători. Nu vrem să luăm orice jucător. Dacă apare ceva extraordinar, mai facem, un transfer sau două, dar, în mare cam acesta este lotul cu care vom începe returul campionatului.
# Ce condiții ați găsit la CS Mioveni în comparație cu celelalte echipe unde ați antrenat?
– Condițiile de antrenament sunt foarte bune. O să se facă și refacere, pentru că asta lipsește deocamdată la echipă, s-a făcut și o sală de forță foarte bună etc. Deci, sunt condiții bune pentru a face performanță. Terenurile sunt bune…

„Meciul cu FC Argeș este un derby și sperăm ca cel mai bun să câștige… și sperăm ca aceia să fim noi”

# Cum vedeți lupta cu FC Argeș din campionat, știută fiind rivalitatea dintre cele două echipe?
– Eu văd lupta nu numai cu FC Argeș. Fiecare meci îl consider la fel, orice meci trebuie câștigat. Știu că există o rivalitate mare între aceste două echipe și sperăm să câștigăm orice meci. Cu FC Argeș este un meci special, pe care trebuie să-l pregătim la momentul respectiv. Este un derby și sperăm ca cel mai bun să câștige… și sperăm ca aceia să fim noi.
# Ce aveți dvs. de transmis suporterilor CS Mioveni?
– Să aibă încredere în echipă și să vină în număr cât mai mare la stadion. Trebuie să-și încurajeze echipa, pentru că este un grup bun, cu jucători tineri, de valoare. Eu am încredere în jucători și sunt sigur că o să crească de la meci la meci și o să ofere meciuri frumoase.
# Menționați câteva aspecte despre pregătirea echipei până la reluarea campionatului.
– Până la reluarea campionatului se vor face antrenamente fie la stadion, fie la Grupul școlar. Depinde de vreme unde vom face antrenamentele, fie pe iarbă, fie pe terenul sintetic. O să avem și meciuri amicale. Miercuri jucăm cu Chindia Târgoviște, joi jucăm cu echipa de 19 ani a Craiovei… Vreau să formez două echipe, în care să joace toți aproape 90 de minute. De asemenea, sâmbătă vom juca cu Turnu Măgurele, iar miercurea cealaltă vom juca și cu Astra 2. Mai avem stabilit și un meci amical cu echipa din Bascov.

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii