Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

Dani Coman: „Eu l-am pus pe Dică şi tot eu l-am dat afară”

”Avem ca obiectiv în Cupa României să mergem cât mai sus”, mai spune Dani Coman.

Cum comentați ultimele două rezultate ale echipei, 1-1 cu CS Mioveni și înfrângerea, 0-1 cu Hunedoara?

– Două rezultate nesatisfăcătoare. Un meci cu CS Mioveni, o echipă pe care trebuia să o învingem fără doar și poate. Referitor la meciul cu Corvinul Hunedoara pot spune că am întâlnit o echipă extrem de bună, o echipă care joacă de mulți ani împreună, o echipă care a făcut performanță anul trecut.

Dani Coman: „Eu l-am pus pe Dică şi tot eu l-am dat afară”

Dar având obiectiv clar, normal că nu sunt mulțumit de rezultat. Este un moment greu, un moment în care trebuie să arătăm unitate. Și aici mă refer la tot ceea ce înseamnă FC Argeș, jucători, antrenori, finanțatorii, suporteri. Trebuie să arătăm unitate, trebuie să arătăm că suntem altfel față de alte echipe care trec prin momente grele și la care apoi începe debandada. Eu nu-mi doresc decât liniște. Repet, e un moment dificil pentru noi. Dar sunt ferm convins că, așa cum am declarat atunci când am semnat și cum am făcut contractul, în doi ani de zile această echipă va promova. Sunt ferm convins că această echipă va promova cu toate greutățile pe care le avem, cu toate discuțiile contradictorii, această echipă va promova.

„Nu avea ce să facă Bogdan Andone în trei zile de antrenament”

A contat negativ faptul că antrenorul Bogdan Andone nu s-a aflat pe bancă la meciul cu Corvinul Hunedoara?

– Bineînțeles că a contat faptul că nu s-a aflat pe bancă. Oricum nu avea ce să facă Bogdan Andone în trei zile de antrenament. Să așteptăm această pauză de două săptămâni și veți vedea că își va implementa și el stilul de joc, sistemul pe care îl vede la această echipă, iar apoi o să vedem și alte rezultate la echipă. Și această echipă, dând 100% și sacrificându-se pentru orice minge, pentru orice duel, va fi altceva. Iar dacă cineva nu crede în această echipă, este mai bine să ne spună de acum, indiferent că sunt jucătorii sau alte persoane, să spună și nu este nicio problemă. Orice om e de înlocuit. Eu cred cu tărie că această echipă, așa cum am spus-o, în doi ani de zile va fi acolo unde ne dorim cu toți.

Ce obiectiv are Bogdan Andone pentru aceast sezon?

– Am zis să treacă cele două meciuri, meciul cu Hunedoara și Metaloglobus, după care ne vom pune la masă și vom vedea exact unde suntem și ce putem obține de la anul acesta. Dar este clar că sunt multe puncte pe care le-am pierdut, extrem de multe puncte, dar, repet, eu am încredere că vom readuce Piteștiul acolo unde ne dorim.

Citește și Ionuț Badea, director tehnic la CS Dinamo

Citește și Bogdan Andone a semnat marți cu FC Argeș. Cine îi e secund

„Nici în cele mai negre visuri nu mă gândeam că vom avea doar 9 puncte după 8 etape”

Vă așteptați ca, după 8 etape, FC Argeș să aibă doar 9 puncte?

– Nici în cele mai negre visuri nu mă gândeam că vom avea doar 9 puncte după 8 etape. Dar uitați-vă și la alte echipe, uitați-vă ce se întâmplă la FCSB, la Rapid, la CFR Cluj, echipe care au investit milioane de euro. Uitați-vă și la Craiova, Voluntari, deci nu suntem numai noi în situația asta. Într-adevăr, nu sunt mulțumit. Aș fi ipocrit să spun că sunt mulțumit, nu sunt mulțumit deloc de rezultate și nici de jocul echipei. Dar consider că vom redresa situația.

Cum vedeți următoarea confruntare din campionat, cea cu Metaloglobus?

– Va fi foarte greu. Va fi un meci de luptă, un meci greu. Întâlnim o echipă care este pe val, sunt pe locul 2, au 21 de goluri marcate, 8 goluri primite. Mergem acolo să ne luptăm și să câștigăm, pentru că așa am abordat fiecare meci, la victorie. Vedem ce putem scoate. Urmează două săptămâni de pregătire, două săptămâni în care ne vom pune la punct și vom arăta altfel.

Cupa României. Cum vedeți confruntările din această competiție și ce obiectiv are FC Argeș în această competiție?

– Depindem foarte mult de ceea ce se va întâmpla în campionat, dar eu știu ce înseamnă să joci o finală de cupă, să câștigi Cupa României. Ar fi extraordinar pentru noi să putem merge mai departe, deși suntem într-o grupă grea. Și CFR Cluj, și Rapid sunt echipe care cu siguranță se vor lupta pentru câștigarea cupei. Ne vom lupta și noi și vom vedea. Dar avem un obiectiv să mergem cât mai sus.

Legat de despărțirea de Nicolae Dică, vă întreb cum este? Domnul Viorel Tudor l-a dat afară pe Nicolae Dică sau cine a luat această decizie?

– Eu l-am pus pe Nicolae Dică antrenor principal la FC Argeș. Știm cu toții că mulți n-au văzut cu ochi buni punerea lui Nicolae Dică. Mie îmi pare extrem de rău de el. Este un piteștean de-al nostru, este un băiat muncitor, pasionat. Dar, din păcate, rezultatele nu l-au ajutat. Nu l-a dat afară nici Tudose, nu l-a dat afară nici domnul primar Gentea. Eu l-am pus pe Dică și tot eu l-am dat afară. De fapt, nu eu l-am dat afară, e mult spus, ci rezultatele au făcut acest lucru.

Citește și Dani Coman faţă cu reacţiunea…

„Discuţiile contradictorii dintre sponsor şi fostul antrenor nu fac bine clubului”

Ați văzut că au fost niște discuții contradictorii între sponsorul Viorel Tudose și fostul antrenor Nicolae Dică. Cum le vedeți? E în regulă? Nu e în regulă?

– Sunt problemele lor și nu vreau să mă bag. Ei se sună, ei se înjură, ei… Sunt problemele lor. Sunt doi oameni maturi, dar trebuie să înțeleagă că ceea ce fac nu e bine pentru club. Din punct de vedere al domnului Tudose, clubului nu-i face bine să citească zi de zi astfel de discuții. Iar lui Nicolae Dică, ca antrenor tânăr și care își dorește să facă o carieră din asta, nu-i fac bine deloc astfel de lucruri, pentru că alt finanțator se va gândi dacă îl mai ia antrenor sau nu. Dar, în fine, sunt treburile lor. Sunt doi oameni maturi și știu să… Ei se ceartă azi, poimâine se împacă. Deci, nu vreau să intru în nicio capcană din aceasta.

Citește și Alexandru Tudor a primit o distincție de la Preasfințitul Părinte Macarie

Citește și Fotbalistul Gabi Torje a semnat cu Muscelul Câmpulung

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...