Web Analytics
scris marți, 28.05.2024

Dani Coman confirmă: „Da, e Nicolae Dică. Mă văd diseară cu el”

Dani Coman a participat marți, 28 mai, la prima sa conferință de presă din postura de președinte al Comitetului Director de la Asociația Sportivă Campionii FC Argeș, avându-i alături pe primarul Piteștiului, Cristian Gentea, și pe city-managerul Lucrețiu Tudor.

Dani Coman confirmă: „Da, e Nicolae Dică. Mă văd diseară cu el”

Citește și: Bine ai revenit acasă, Dani Coman!

Nu am fost de acord cu altă variantă, pentru că am vrut la FC Argeș un om serios, un profesionist desăvârșit, o voce puternică și respectată în fotbalul românesc și, mai ales, un om care s-a format la FC Argeș, iar acesta nu putea fi decât Dani Coman” – a spus primarul Cristian Gentea, care a adăugat că misiunea sa de aici înainte e să-i asigure președintelui „un buget corespunzător, care să-i ofere liniște în îndeplinirea obiectivelor propuse”, și să urmărească îndeaproape etapele construirii noului stadion „Nicolae Dobrin”.

Primarul a adăugat că, tot marți, 28 mai, constructorul stadionului vine la Pitești pentru o primă vizită la amplasamentul viitoarei construcții.

Noul președinte al clubului alb-violet a spus că își dorește să facă performanță atât la juniori, cât și la seniori și că în această privință e foarte calm, fiindcă e convins că va reuși în demersul său.

Întrebat dacă a pus condiții legate de venirea sa la FC Argeș, Dani Coman a declarat: „Asta mi-am dorit, să am puterea de decizie (o are atât pe plan sportiv, cât și administrativ – a spus Cristian Gentea). Și, de-acum încolo, responsabilitatea pe care o voi avea va fi în totalitate a mea”.

Președintele clubului e hotărât să facă treabă. ”Muncim zi de zi, dacă e nevoie și noaptea, să facem performanță”, a spus el și apoi a confirmat că se întâșnește în această seară cu antrenorul pe care și-l dorește la echipă.

Da, este Nicolae Dică, cel cu care mă văd diseară” – a spus zâmbind Dani Coman. Am o relație bună cu majoritatea antrenorilor. În această seară mă voi întâlni cu unul din antrenorii pe care îl doresc foarte mult. Vă rog să aveți încredere în deciziile pe care le iau. Împreună vom munci și vom face tot ceea ce depinde de noi să readucem Piteștiul cât mai repede în elita fotbalului românesc”, a declarat președintele clubului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită