Web Analytics

Dan Manu despre creşterea salariilor de la CJ: „Acum trebuie să punem osul la muncă”

de | 24.03.2017 10:35 | Politica si Administratie

dan manuDupă ce „Jurnal de Argeș” a publicat, în exclusivitate, documente incendiare legate de triplarea salariilor angajaților Consiliului Județean, preşedintele Dan Manu spune că este bucuros că s-au făcut publice salariile.

În ciuda acestei declaraţii, la CJ Argeș s-a derulat, totuşi, o anchetă legată de „scurgerea” de informații care a stat la baza acestor dezvăluiri.

Reamintim că șefii de servicii de la CJ Argeş au venituri ce depășesc 7.000 lei, iar directorii, 8000 lei, în timp ce secretarul CJ a ajuns la 12.228 lei.

Iar asta nu e tot! La aceste măriri date de președintele Dan Manu în luna decembrie 2016, se adăugă creșterea de 20% oferită de Guvernul Grindeanu în ianuarie.

„Eu mă bucur că s-au văzut salariile. În conferinţele de presă de la CJ, am spus că am găsit un cadru legal de finanţare şi le dăm bani angajaţilor că trebuie să muncească. Ştiţi foarte bine că nu a fost făcută în secret treaba asta. Vom avea o nouă organigramă la CJ supusă dezbaterii joi ( n.r. 30 martie) şi veţi vedea că vor fi multe modificări. Acum tot ce trebuie să facem este să punem osul la muncă şi să fim o echipă”, a precizat Dan Manu la conferinţa de presă de la PSD Argeş.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii