Dacia trece la noul logo pe toată gama

de | 4.12.2021 09:49 | Actualitate, Home

Dacia a prezentat încă de la începutul acestui an noile sigle și logotipuri pe care le va utiliza pe modelele sale, dar introducerea lor se va face treptat, relatează profit.ro.

Noul logo Dacia este folosit deja în comunicare, pe materialele de marketing, site-urile mărcii, dar ele vor fi implementate în etapele următoare pe spațiile dealerilor mărcii, apoi pe mașinile produse de cele două uzine Dacia.

Citește și Aplicație pentru sesizări – SmartCity Pitești – disponibilă pentru smartphone

Programul prevede ca mașinile să primească noul logo, aplicat pe grilă, ca și sigla, numele Dacia scris cu noul font adoptat de marcă, simultan, astfel încât la data stabilită în fabrici se va aplica deodată noile componente personalizate. Planul a fost schimbat, după ce inițial era prevăzut ca Jogger, monovolumul lansat în toamnă la Munchen și care acum a intrat în faza de comenzi, să fie primul automobil Dacia care să poarte noua siglă.

Acest articol este despre: #dacia,#logo,#uzina dacia

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș
Acum! Incendiu puternic la o casă din Argeș

Un incendiu puternic a izbcunit în urmă cu puțin timp la o casă din comuna Valea Mare Pravăț. Incendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței si la o camera de centrală. Pentru alimentarea cu apă, la locul interventiei se depladează încă o autospecială de stingere cu...

Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății
Spitalul Câmpulung e blocat și de Ministerul Sănătății

La Municipalul câmpulungean nu se mai poate face nicio operație sau altă procedură medicală care presupune anestezie, după ce unul dintre medicii de Terapie Intensivă a fost detașat forțat la Județean, iar celălalt a intrat în izolare, având și ceva probleme de...