Web Analytics
scris luni, 30.08.2021

Dacia Jogger este numele noului model cu 7 locuri al mărcii de la Mioveni

Jogger este numele ales de Dacia pentru viitorul său model cu 7 locuri. Debutul este programat pentru ziua de 3 septembrie în cadrul unui eveniment online, iar mai apoi va fi prezentat publicului larg în 6 septembrie, cu ocazia Salonul Auto de la Munchen, relatează automarket.ro.

Dacia Jogger este numele noului model cu 7 locuri al mărcii de la Mioveni

La începutul lunii iulie, Dacia a confirmat lansarea unui nou model de familie, polivalent, cu până la 7 locuri. Acum aflăm și numele acestui nou vehicul al mărcii de la Mioveni: Jogger.

CITESTE SI Dacia Sandero, cea mai bine vândută maşină la nivel european

Constructorul nu a oferit mai multe detalii despre noul Jogger, dar a publicat o imagine teaser în care se pot observa câteva detalii estetice care aliniază noul model la limbajul de design introdus de actualele generații Logan și Sandero.

În ceea ce privește denumirea, Jogger a fost ales pentru că „este un nume simplu, modern, ușor de pronunțat și înțeles în întreaga lume. Este un nume ce evocă dinamism și energie pozitivă,” se arată în comunicatul emis de producătorul român de automobile.

Dacia Jogger va fi disponibil în două configurații, cu 5 sau 7 locuri.

Debutul este programat pentru ziua de 3 septembrie, în cadrul unui eveniment online. Mai apoi, Jogger va fi prezentat publicului larg în 6 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.

sursa foto: automarket.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...