Web Analytics
scris marți, 16.07.2024

Dacia ieftinește noul Duster chiar la lansare. Cât costă acum ultimul model

Dacia a ieftinit noul Duster chiar la lansarea acestuia în showroom-urile din toată țara, reduceri de prețuri fiind înregistrate și la celelalte modele ale producătorului român.

Dacia ieftinește noul Duster chiar la lansare. Cât costă acum ultimul model

Noul Duster 3 se ieftinește cu 1.500 de euro chiar în luna în care noua mașină Dacia se lansează în showroom-urile din toată țara, scrie Profit. Noul Duster avea un preț de pornire anunțat inițial care pornea de 18.800 euro, dar după ieftinirea de acum va costa chiar mai puțin decât Duster 2, cel mai succes model al Dacia.

Ce prețuri au acum și celelalte modele Dacia

Duster 3 a rămas singurul model Duster produs acum de Dacia, după ce Duster 2 a fost scos din fabricație pentru că nu mai îndeplinea noile standarede GSR 2 de siguranță auto. Programul de reduceri al Dacia cuprinde însă și restul gamei. Sandero Stepway va costa de acum 13.000 de euro (cu 1.600 de euro mai puțin decât prețul de listă), Jogger poate fi cumpărat cu 16.390 de euro (cu aproape 1.500 de euro mai ieftin), iar Logan are acum un preț de 12.200 euro (reducere de 1.300 de euro).

Conform cifrelor DRPCIV, analizate de Profit.ro, Dacia Duster s-a vândut din ianuarie până în iunie, în 9.050 de exemplare, cu 56% mai multe decât în urmă cu un an.

Citește și: CFR Călători anunță că circulația trenurilor pe ruta București – Pitești va rămâne modificată încă o lună

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Lista Alinei Gorghiu pentru Parlament

PNL Argeș și-a anunțat lista de candidați pentru parlamentarele din decembrie. Se grăbește și e firesc. Gherila trebuie începută cât mai devreme....

Din ediția tipărită