Web Analytics

Dacia are un nou designer șef, după ce a rămas rapid fără Alejandro Mesonero Romanos

de | 26.06.2021 09:43 | Actualitate

Marca Dacia are un nou designer-șef, după ce a rămas fără Alejandro Mesonero Romanos, care a ales Alfa Romeo, după doar șase luni de Dacia. Noul designer îl depășește însă în performanțe: a lucrat pentru Aston Martin Lagonda. După o perioadă scurtă în care poziția de designer șef a fost ocupată, interimar, de David Durand, un designer cu vechime la Dacia, pe zona de entry-level, marca românească are un nou nume important în fruntea echipei de designeri: Miles Nurnberger, care vine de la Aston Martin.

CITESTE SI Premieră mondială: Dacia Duster face-lift, cu noile faruri și stopuri, cutie automată EDC și un nou sistem multimedia

El a participat ca designer de exterior la proiectul Lagonda, preluând ulterior conducerea echipei de design. Potrivit informațiilor furnizate de companie, Miles Nurnberger se va ocupa exclusiv de designul mărcii Dacia, în timp ce designul Lada va fi condus de Jean Philipe Salar, numit în această poziție la începutul acestui an. Jean Philippe Salar a fost șeful centrului de design Renault de la București, până în luna ianuarie a acestui an.

Începând cu 1 septembrie 2021, Miles Nürnberger va ocupa funcția de Director de Design al mărcilor DACIA & LADA. El va face parte din Comitetul de Direcție al acestui Business Unit, aflat sub conducerea lui Denis Le Vot, Director General al mărcilor DACIA și LADA. Miles Nürnberger va fi subordonat lui Laurens van den Acker, Director de Design și membru în Comitetul de Direcție al Renault Group.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole