Web Analytics
scris sâmbătă, 15.06.2024

Dacia anunță dotarea versiunilor Duster 4×4 cu un pachet Adventure în valoare de 5.000 de euro

Oficialii Dacia au anunțat dotarea celei de a treia generații Duster 4×4 cu un pachet opțional în valoare de 5.000 de euro, potrivit economica.net. 

Dacia anunță dotarea versiunilor Duster 4×4 cu un pachet Adventure în valoare de 5.000 de euro

Citește și Asociaţia „Tales of Angels”, invitată la Ziua Republicii Italia

Noul SUV Dacia Duster poate fi comandat de clienți cu un kit complet pentru off-road extrem disponibil exclusiv pentru modelele din generația a treia, versiunile 4×4, echipate cu motorizarea TCe 130.

Conform celor de la Dacia, „noul Duster echipat cu kit-ul Adventure este adaptat pentru a face față oricăror provocări, pe orice teren, păstrând în același timp caracterul robust și performanțele remarcabile de off-road ale generaților precedente”.

Dincolo de designul distinctiv, mașinile dotate cu pachetul Adventure sunt echipate cu suspensii înălțate Koni (+30 mm) pentru o performanță optimizată pe teren accidentat, pneuri BFGoodrich All-Terrain KO2 215/70 R16 100/97R, pentru aderență și tracțiune superioare, jante de tablă de 16 inchi, scut motor din duraluminiu de 6 mm, precum și cu scut din oțel de 2,5 mm pentru diferențialul din spate.

Accesorii funcționale., precum barele de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale de tip LED, precum și antena de tip coadă de rechin, completează lista de dotări.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită